Hotel Albatros

Ulcinj
za noćenje od Eur 28


Opis

Hotel Albatros ** leto 2022.

Hotel  Albatros nalazi se na manje od 1000 m od centra Ulcinja, grada burne prošlosti i sjajne tradicije, najživopisnijeg i najprivlačnijeg grada na čitavom Jadranu. Ulcinj je rekorder Crne Gore – 217 sunčanih dana u godini! Topla voda (više od 26°С) garantuje sezonu kupanja od aprila do novembra.

Hotel se nalzi na jedinstvenom mjestu. Njegovo zdanje se utapa u borovu šumu na morskoj obali. Koktel od morskog vazduha, mirisa divlje lavande, polena, četinara i poljskog cvijeća na raspolaganju je gostima u toku čitave godine. I zaista, “u trenutku rađanja naše planete, najčudesniji spoj zemlje i mora dogodio se upravo ovdje”.

Iz prostranih lođa svake sobe hotela otvara se prelijep vidik na more, koji opčinjava plavetnilom i bistrinom. A nakon zalaska sunca, nemoguće je odvratiti pogled od srebrne mjesečeve staze, koja nas, kao na besmrtnim Kuindžijevim platnima, vraća u svijet junaka Gogoljevih priča. I tog trena postaje jasno, da je sve, što je potrebno za odmor duše i tijela, skoncentrisano upravo ovdje.

Plaže:

Neposredno ispred hotela nalazi se javna plaža, a u neposrednoj blizini je   i ženska plaža (sa izvorima sumporne vode), na kojoj su se prije nekoliko vijekova, prema legendi, odmarale voljene žene turskih sultana.

Cenovnik

Period

16.06.-05.07.

 

26.08.-15.09.

06.07.25.08.

Valuta:

HOTEL “ALBATROS” Korpus A

 

Polu pansion: ( po osobi i danu )

 

 

1/2 soba (kupatilo, TV, klima, minibar,balkon,pogled more tel.)

40

45

1/1 soba (kupatilo, TV, klima, minibar,balkon,pogled more tel.)

52

67

HOTEL “ALBATROS” Korpus B

 

Polu pansion: ( po osobi i danu )

 

 

1/2 soba ( tuš, TV,klima,minibar, balkon pogled more)

32

35

1/1 soba (tuš, TV,klima,minibar, balkon pogled  more)

42

53