Apartmanski kompleks Blue Horizon

Pržno
za noćenje od Eur42
  • Besplatan Wifi
  • Kablovska televizija
  • Bazen
  • Restoran
  • Parking


Opis

 Apartmanksi kompleks Blue Horizon 3 *

Lokacija
Nalazi se u neposrednoj blizini hotela Residence, čije usluge ishrane gosti mogu koristiti uz doplatu.

Smeštaj
Raspolaže velikim brojem različitih apartmana, koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela Residence. Raspolaže studio apartmanima, apartmanima sa jednom ili dve spavaće sobe. Svi apartmani imaju balkon, kao i kompletnu opremu (kuhinja sa posudjem, kablovska TV, klima uredjaji u svim prostorijama, kupatilo sa tušem i veš mašinom. Studio apartmani imaju jednu prostoriju i predvidjeni su za boravak jedne, ili dve osobe, apartmani sa jednom spvaćom sobom imaju i dnevni boravak i predvidjeni su za boravak 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, apartmani sa dve spavaće sobe imaju i dnevni boravak i predvidjeni su za maksimalno 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i dvoje dece.

Hotelski sadržaji
U centralnom delu kompleksa, nalaze se dva bazena (za decu i odrasle).U okviru kompleksa, nalazi se garažno mesto za svaki pojedinačni apartman.Gosti hotela za korišćenje plaže imaju sledeće opcije: korišćenje plaže hotela “Maestral” (200 m udaljenosti) uz doplatu za plažnu karticu koja važi za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina i koja uključuje korišćenje dve ležaljke, suncobran i peškiri za plažu (oko 20,00 Eur za komplet po danu), gradska plaža “Pržno” u produžetku Maestralove plaže (250 metara udaljenosti) koju mogu koristiti besplatno i besplatan prevoz za okolne plaže na Svetom Stefanu, Kamenovu ili Bečićima.

Usluga
Najam studia i apartmana.

Plaža
Gosti hotela mogu koristiti  250m udaljenu gradsku plažu “Pržno” koja se nalazi u produžetku plaže hotela Maestral . Plažni mobilijar se dodatno plaća.

Cenovnik