Dvorci Bavarske

od Eur

Opis

MINHEN – BAVARSKA „METROPOLA SA DUŠOM“, jedan od najlepših gradova Nemačke, kulturni i boemski centar, grad brojnih istorijskih spomenika koji pričaju o vekovnim vladarima Bavarske iz dinastije Vitelsbah, ali i remek dela moderne tehnologije i arhitekture, poput čuvene Alians arene.

Svetski centar sajamskih priredbi, grad pivnica i Oktobarfesta, obavezuje posetioce da osete tipičnu bavarsku atmosferu uz sveže točeno pivo i kolenice.
Program putovanja:
1.dan Beograd
Polazak iz Beograda u 21:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza.
2.dan Kimze – Minhen
U ranim jutarnjim časovima dolazak na najveće bavarsko jezero Kimze.Vožnja brodom do ostrva Herenkimze, gde se nalazi istoimeni dvorac podignut u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Obilazak palate i muzeja Ludviga II. Nastavak putovanja ka Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan Minhen
Doručak. Obilazak grada: Dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija bavarskih vladara, rezidencija Maksimilijanum, opera, pozorište, centar grada sa Marienplacom, Bavarski parlament… Slobodno popodne. Noćenje.
4.dan Minhen – Linderhof – Noešvanštajn – Minhen
Doručak. Odlazak do najreprezentativnijeg dvorca – palate Ludviga II, Linderhof. Nakon obilaska odlazak u dvorac Noešvanštajn. Poseta najlepšem dvorcu Bavarske i jednom od najlepših u Evropi. Podignut na litici u stilu staronemačkih viteških zamkova, inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.
5.dan Minhen – Salzburg
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno prepodne u gradu za šoping i individualne aktivnosti. U ranim popodnevnim časovima nastavak putovanja do Salzburga. Panoramski obilazak grada: Salzburška tvrđava, glavna katedrala, Mocartova kuća, Dvorac Mirabel… Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.
6.dan Beograd
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (STADION ČAIR) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €;
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 10 €.
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

Doplate i popusti:

Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
Doplata za 1/1 sobu 70 €,
Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 50 €
Aranžman obuhvata:

Prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
Tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u Minhenu u hotelu sa 3*,
Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
Razgledanja i obilaske prema programu,
Usluge pratioca grupe,
Usluge lokalnih vodiča,
Agencijske usluge
Aranžman ne obuhvata:

Ulaznice i rezervacije za dvorce (Herenkimze sa brodskom kartom, Linderhof i Noešvanštajn) – 45 € (plaćanje na licu mesta),
Individualne troškove,
Međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 680,00 dinara, od 19 do 70 godina 1.020,00 dinara i od 70 do 86 godina 2.041,00 dinara
Smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom:
Hotel Stay2Munich 3* – se nalazi u južnom delu Minhena. Svaka soba ima kupatilo, SATTV, DVD plejer i internet priključak. Više informacija o hotelu na www.stay2munich.de

Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.06.2015. (program Dan žena) ili do 20.08.2015. (programi Uskrs, Prvi maj i Proleće) uz uvećanje od 1,5% po mesecu
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate

Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

PROGRAM REALIZUJEMO U SARADNJI SA PLANA TOURSOM

Jedna karta za ceo svet !

Poslovnica Centar

Telefon: 020 331 991:

faks 020 331999

Poslovnica Autobuska

Telefon 020 314 513

 

Web: www.karavaninternational.comp.rs

E-mail: karavaninternational@gmail.com

E-mail: kamila1@open.telekom.rs

http://www.facebook.com/karavan.novipazar

https://twitter.com/karavaninter

Karavan na točkovima – putovanje je cilj!

Cenovnik